Om

Dette er en interaktiv nettløsning som handler om barnets utvikling de fire første månedene.

Nettstedet er laget av Trine Melheim Næss, som en eksamensbesvarelse på studiet «Multimediejournalistikk» ved HiB.

Formålet med nettstedet er å gi en fullverdig presentasjon av de viktige milepælene ved et barns utvikling de første månedene, med et spesielt fokus på den språklige utviklingen.

Jeg har brukt mitt eget barn som motiv.

Som kilder har jeg brukt ulikt materiale fra helsestasjon, intervju med Dr. Mari Falck  som er lege med spesialisering i barnesykdommer ved Ullevaal sykehus samt intervjuer med helsesøster Hege Kjærgård ved Blomsterdalen helsestasjon. Jeg har også fått tillatelse til å bruke og linke informasjon fra www.babyverden.no samt heftet «Sammen foreldre og barn» som er utgitt av Bufdir og Helsedirektoratet. http://www.babyverden følger de presseetiske retningslinjene, og er eid av Sandvik som tilbyr veiledning til foreldre både gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, samt Goboken. De utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Jeg vil legge til at alle barn utvikler seg i ulik takt. Dette er en side som beskriver babyens utvikling generelt. Man kan ikke få utviklingen til å gå raskere, men med kjærlighet og oppmerksomhet gir du barnet ditt det som det trenger; muligheten til å utvikle seg i sin egen takt.

Nettstedet arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten, samt tekstreklameplakaten.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s